THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

PEOPLE!!

EVERYONE!!! do b frens with me keyh.. siyesly.. im not monster.. but i can b monster kadang2.. haha..;)).. ne way.. PEOPLE!! thanx 4 viewing my site n sudi buang masa tak org baca apa nk d update leh i kat site tok.. ne way.. i akan update site tok everyday, evryweek, everytime, every every n so so watever lah.. haha..;)).. nama gyk suksuk nk.. kat ctok u all leh knal i more much much better.. u all can follow up apa2 jak story yg bakal i mesin lam site tok klak.. huhu~ cgek gyk.. kita pior swk.. so english.. i akan pkey kadang2 jer.. mun nk jadi up!! huahuahua..;))

DELL or LYA is my fake name yg frens n family i tunggah. but my rEAL NAME is DEELYA NASUHA.

BERFDAY on 25 NOVEMBER 1988.

love BLACK BROWN n PINK so muchhyyy.

LOVE to SNAP! SNAP! SNAP! EDIT! EDIT! EDIT! pictchaaaa...

LOVE BITCHY word..

LOVE to be LOVED. LOVE to be LIKE. LOVE everyone.

LOVE LOVE LOVE...

story of a girl name LADYDELL SUKSUK TUANKU BADWI

aku.....

ermmm.. aku x tauk lah y aritok aku pling sedeh glak2.. aku sian ngan nya.. terlalu glak sian.. apa dosa aku.. apa dosa nya ngan aku.... sampey aku sanggup polah nya kdak ya.. aku pun x tauk juak.. nya padh ngan aku.." mek rindu ladydell"omg!!! it me dear.... nya nang x nampak aku... berilah aku peluang k aku ubah dirik ku pun.. aku tauk bha.. aku perasan.. mmg aku berubah.. tp... aku x sangka aku brubah akn jadi masalah hubungan aku dgn nya.... ermmmm... ssh juak nk madah pa2.. aku bkn nya tuhan.. yg boleh ubah apa2 jak.. aku manusia bha.. hamba-NYA.. aku juz mampu mencuba.. even ku x mampu berubah pun.. aku harap glak2 nya akn terimak aku.. aku syg nya.. aku dah mencuba mok pahm nya.. apa gyk kurang nya aku???? aku pun xtauk gyk mok padh pa2...


aku juz mok nya tauk bha.. aku nang mena2 syg ngan nya.. cmney pun ex nya syg nya dolok.. aku lebih gyk syg ngan nya... aku nang terlalu glak syg ngan gapil muimui kuhhh!!!!! aku x pat mok ilang nya bha.. nya matahari aku.. aku x sanggup nya bertukar jadi bulan .. yg hanya mmpu menerangi malam untuk seketika.. i want his forever in my life.. he is everything for me.. eVERYTHING!!!!


tauk x?? sampey nya klak ngan skut nya pun.. n he said.." x lamak gila mek yg..."... ermm i said y.. n he said... " coz mek nasihat org yg x mkn nasihat kmk... cam merik ikan mandik jak asa nya.." huhuh~ sampey kdak ya skali nya putus asa ngan aku...."boh bingong syg.. mek akn cuba berubah.. hanya untuk syg.. xda org lain gyk lam ati mek yg.. juz ada syg sorg jak."


i need my old lady!!!! come back!!

0 comments: