THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

PEOPLE!!

EVERYONE!!! do b frens with me keyh.. siyesly.. im not monster.. but i can b monster kadang2.. haha..;)).. ne way.. PEOPLE!! thanx 4 viewing my site n sudi buang masa tak org baca apa nk d update leh i kat site tok.. ne way.. i akan update site tok everyday, evryweek, everytime, every every n so so watever lah.. haha..;)).. nama gyk suksuk nk.. kat ctok u all leh knal i more much much better.. u all can follow up apa2 jak story yg bakal i mesin lam site tok klak.. huhu~ cgek gyk.. kita pior swk.. so english.. i akan pkey kadang2 jer.. mun nk jadi up!! huahuahua..;))

DELL or LYA is my fake name yg frens n family i tunggah. but my rEAL NAME is DEELYA NASUHA.

BERFDAY on 25 NOVEMBER 1988.

love BLACK BROWN n PINK so muchhyyy.

LOVE to SNAP! SNAP! SNAP! EDIT! EDIT! EDIT! pictchaaaa...

LOVE BITCHY word..

LOVE to be LOVED. LOVE to be LIKE. LOVE everyone.

LOVE LOVE LOVE...

story of a girl name LADYDELL SUKSUK TUANKU BADWI

Photobucket
Photobucket

dO u LOVe me Hun?!!

eYy... sayang.. i do love u laaa.. my love 4 u is not Lie.. iTs tRue!! i do evErything wat i can do to make u happy Hun!! bUt pLizzz.. pLizz Do UndErsTanD me... Giv me A chanCe to ChanGe.. Can U????? haiYaAa.. Its haRd tO gIvE a TruE loVe.. n ItS haRd tOpRovE iT!!! wHY it So???? cOz I nEvEr nOe How To LovE soMeone??? oR maYbe.. nanG faTe i xpaT trUe LovE!! i Hate thOsE shItt ThiNgs!! y iTs owez B haPPen tO me... tO Lady???? arGggHHhH~~~ xtuaLly.. I nanG xDa mOod laaa... HeRMm.. I pUn x tauK.. sO.. I nK lUaH kan Semua yg Ada Lam paLk i Tok.. N seMua Nk adA laM atI i Tok.. X tUally.... bKnnYa I x sYg ngaN hUbbY i.. bKn nya I xMoK bErUbah>> i WaNna ChanGe mY seLf for hIm.. bUt.. i taKut bha... waT he hAve dOne bE4.. bErulaNg baLit... i dUn waNt iT!! I haTe It!! i haTe HURT!! n i osohatE PAIN!!!! iTs cRueL!! LOvIng sOmEoNe sumTyme caN b haPPy.... bUt suMtyme iT oso caN b cRueL.... Like I do... bUt.. i NEED hIm in mY LifE!!!


~~ fOr True.. me n him.... x Pnh bAhagia.... bUt Y wE stiLL stIcK tO eACh oTher????... cOz We caNT LIVE w/oUt eaCh oTher..


0 comments: